info@luxpetfood.com.ua (093) 8666685 (068) 8181819   (пн.-пт: 09.00-18.00 суб: 10.00-15.00)
 
В наличии  Essential Foods полный ассортимент. Корм получил самый высокий рейтинг и награду среди кормов в Великобритании.  
Эксклюзивный дистрибьютор Essential Foods в Украине  www.esf.com.ua  
 
5% скидки на корма Essential Foods
 
 
 
 
 
 
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

APPLAWS Kitten Chicken - корм для для кошенят / корм для котят с курицей

производитель
Цена: 0 грн 
Есть в наличии
Вес
400г (-) 0грн
2кг 730 грн
7,5кг 1870грн
Количество:

 

Applaws Kitten  Chicken

Сухий повноцінний беззерновий корм для для кошенят всіх порід із куркою  

Це повноцінний сухий корм для кішок, спеціально розроблений для здоров'я та гарного самопочуття дорослої кішки. Applaws зроблено на 80% з м'яса курки, що робить його низьким за вмістом вуглеводів, що стимулює розвиток м'язової тканини Вашого улюбленця.  

Applaws Kitten  Chicken 
корм для дорослих кішок з куркою та ягням в огляді:  

  • повноцінний корм для дорослих кішок;
  • ідеальний для кішок чутливих до продовольчих продуктів та схильних до алергій;
  • 80% м'ясної частки: містить цінні тваринні білки, які кішки засвоюють найкраще;
  • 20% овочів та природні екстракти: містять цінні волокна, вітаміни, баластові та мінеральні речовини;
  • 100% беззерновий: оскільки кішки важко перетравлюють і засвоює злаки, результатом надходження в організм занадто великої кількості зерна можуть стати ожиріння, захворювання печінки або підшлункової залози, а також діабет;
  • найкраща якість сировини: не містить жодних м'ясних субпродуктів, а також штучних добавок;
  • масло лосося: чудове джерело для омега 3 та 6 жирних кислот для здорової шкіри та блискучої шерсті;
  • з антибактеріальною журавлиною: природний захист від бактерій, особливо для слизової оболонки кишечника та сечових шляхів;
  • пребіотики: регулюють кишкову флору та заспокоюють кишковий тракт, для гармонійного травлення;
  • Збалансоване співвідношення кальцію та фосфору;
  • Розроблено за співпраці з ветеринарами;
  • Гіпоалергенний;
  • З протикомковою формулою;
  • натуральний таурин для серцевої функції та очей, зміцнення імунітету, а також для захисту від вільних радикалів.
  • юкка шидигера: може зменшувати неприємні запахи калу та сечі, сприяє здоровій кишковій флорі;
  • екстракт розмарину містить безліч активних речовин для захисту імунної системи, а також проти вільних радикалів. 
  • З упакуванням багаторазового використання. 

  Цей корм на 100% беззерновий, тому він підходить навіть вибагливим до їжі кішкам.  

Повнораційні сухі корми Applaws містять велику кількість високоякісного білка виключно тваринного походження та малу кількість вуглеводів. Тому кішці або кошеняті набагато легше перетравлювати таку їжу.

Ми всі знаємо, що нам, людям, злаки дають необхідну енергію. Фізіологія людини влаштована так, що з першого укусу слина виробляє спеціальний фермент, званий амілазою. Цей фермент допомагає розпочати тривалий процес переробки рослинних волокон.

На відміну від людей, кішки не можуть продукувати амілазу, їхній організм від природи не пристосований для споживання білків рослинного походження.

У багатьох інших сухих кормах як основне джерело білка використовуються крупи. Однак організму кішки дуже важко перетравити і перетворити на енергію корм, що містить велику кількість зерна.

Такі зернові культури, як пшениця, сорго, ячмінь, рис та кукурудза не тільки дуже важкі для метаболізму кішок, але також містять високий рівень вуглеводів. Корм, що містить зерно, не сприяє підтримці нормальної ваги та веде до ожиріння. Як наслідок, перевантажуються печінка та нирки, що може призвести до розладу травлення та алергії. Також велика небезпека підвищення рівня цукру на крові.

Ось чому Applaws є беззерновим кормом!

Багато котів, які страждають на алергію на зернові, чудово почуваються, харчуючись кормом, що не містить зерна. Тому ми представляємо Applaws як природно гіпоалергенний. Ми ухвалили свідоме рішення про створення рецептів, що виключають інгредієнти, які були визнані алергенами.

Склад:

дегідроване м'ясо курки (62%), свіже м'ясо курки (17%), картопля, пивні дріжджі, буряковий Жом, курячий соус (1%), лососева олія - джерело Омега 3, EPA та DHA, вітаміни та мінерали, сухе яєчне борошно, клітковина рослинних волокон (0.03%), хлорид натрію, карбонат кальцію, морські водорості/Ламінарія, Журавлина, DL-метіонін, калію хлорид, екстракт Юккі, екстракт цитрусових, екстракт розмарину.

Харчові добавки на кг:

Вітаміни:
Вітамін А (ретиніл ацетат) 27,850 МО/кг, Вітамін D3 (Холекальциферол) 1200 МО/кг, Вітамін e (Альфа-токоферол ацетат) 615 МО/кг;

Мікроелементи:
Селен із Селеніту натрію 0,13 мг/кг, йод із Йодату кальцію безводний-1,5 мг/кг, залізо із сульфату заліза моногідрат 80мг/кг, мідь від сульфату міді Пентагідрат 48 мг/кг, Марганець від сульфат марганцю моногідрат 38 мг / кг, цинк із сульфату цинку моногідрат 135 мг/кг.

Технологічні добавки:

E1705 Ентерокок faecium cernelle 68 (SF68; NCIMB 10415) 1,000,000,000 дек/кг як допоміжний засіб для встановлення, підтримки та відновлення збалансованої кишкової флори у кішок, природний антиоксидант: суміш Токоферолів.

Гарантований аналіз:

  • Сирий протеїн  37%,
  • сирі олії та жири 20%,
  • сире волокно 2,1%,
  • сира зола 10,8%,
  • омега 6: 3,8%,
  • омега 3: 0,8%,
  • кальцій 2,8%,
  • фосфор 1,8%
  • таурин – 2000 мг/кг.

Виготовлено з натуральних інгредієнтів

Під час виготовлення сухого корму Applaws виробник відмовився від штучних консервантів. Антиоксиданти для тривалого зберігання корму складаються з природного селену та токоферолу, які можуть додатково позитивно позначитися на здоров'ї та бадьорості Вашої кішки.

 

Рекомендовані норми годівлі (на добу):
 
Вік кошеня Добова норма, грам
0 - 4 мес. 20-55 г.
4 - 6 мес. 55-70 г.
6 - 8 мес. 70-75 г.
8 - 14 мес. 75-85 г.

 

Щоденна подача, що рекомендується, - це тільки керівництво, оскільки вимоги варіюються в залежності від віку, розміру та рівня активності, а також залежать від того, чи будете ви годувати вихованців як вологою, так і сухою їжею.


При переході на сухий корм Applaws необхідно дотримуватися правил. Корм треба давати потроху, поступово збільшуючи порцію протягом 7-10 днів. Додайте до старого корму лише кілька шматочків першого дня і поступово замініть стару дієту.

 

Щоденна норма корму залежить від розміру, ваги та рівня активності Вашої кішки!

Будь ласка, стежте, щоб у тварин завжди була свіжа, питна вода.

 

 

 

Applaws Kitten  Chicken 

Сухой полнорационный беззерновой корм для котят всех пород с курицей

Это полноценный сухой корм, который специально разработан для здорового роста котятApplaws  сделан на 80% из мяса курицы, которая делает его низким по содержанию углеводов, что стимулирует развитие мышечной ткани и оптимального веса Вашего котенка.  

Applaws Kitten  Chicken 

 корм для котят с курицей  в обзоре:

  • 80% мяса;
  • 20% овощей и природных экстрактов;
  • Высокое содержание белков из мяса;
  • Без злаков;
  • Без искусственных красителей и консервантов;
  • Обогащен ненасыщенными жирными кислотами Омега-3 и Омега-6 – для здоровья кожи и блеска шерсти;
  • Экстракт клюквы предотвращают образование бактерий и обеспечивают поддержку мочевых путей и пищеварительного тракта;
  • Экстракт юкка обладает противовоспалительными свойствами и нейтрализует уровень рН;
  • Сбалансированное соотношение кальция и фосфора;
  • Разработан при сотрудничестве с ветеринарами;
  • Гипоаллергенный;
  • С противокомковой формулой;
  • С упаковкой многоразового использования.

Этот корм на 100% беззерновой, поэтому он подходит даже привередливым к еде животным. 

Полнорационные сухие корма Applaws  содержат большое количество высококачественного  белка исключительно животного происхождения и малое количество углеводов.  Поэтому кошке или котенку намного легче переваривать такую пищу.
Мы все знаем, что нам, людям, злаки дают необходимую энергию. Физиология челевека устроена так, что с первого укуса слюна производит специальный фермент, называемый амилазой. Этот фермент помогает начать долгий процесс переработки растительных волокон. 
В отличие от людей, кошки не могут продуцировать амилазу, их организм от природы не приспособлен для потребления белков растительного происхождения.
Во многих других сухих кормах в качестве основного источника белка используются крупы. Однако организму кошки очень трудно переварить и преобразовать в энергию корм, содержащий большое количество зерна. 
Такие зерновые культуры, как пшеница, сорго, ячмень, рис и кукуруза не только очень тяжелы для метаболизма кошек, но они также содержат высокий уровень углеводов. Корм, содержащий зерно, не способствует  поддержанию нормального веса и ведет к ожирению. Как следствие, перегружаются печень и почки, что может привести к расстройству пищеварения и аллергии. Также велика опасность повышения уровня сахара в крови.

Вот почему Applaws является беззерновым кормом!

Многие кошки, страдающие аллергией на зерновые, прекрасно себя чувствуют, питаясь кормом, не содержащим зерна. Поэтому мы представляем  Applaws как естественно гипоаллергенный. Мы приняли сознательное решение о создании рецептов, исключающих ингредиенты, которые были признаны аллергенами.

Состав:

дегидрированное мясо курицы (62%), свежее мясо курицы (17%), картофель, пивные дрожжи, свекольный Жом, куриный соус (1%), лососевое масло - источник Омега 3, EPA и DHA, витамины и минералы, сухая яичная мука, клетчатка растительных волокон (0.03%), натрия хлорид, карбонат кальция, морские водоросли/Ламинария, Клюква, DL-метионин, калия хлорид, экстракт Юкки, экстракт цитрусовых, экстракт розмарина.

Пищевые добавки на кг:

Витамины: 
витамин А (ретинил ацетат) 27,850 МЕ/кг, Витамин D3 (Холекальциферол) 1200 МЕ/кг, Витамин e (Альфа-токоферол ацетат) 615 МЕ/кг;

Микроэлементы
Селен из Селенита натрия 0,13 мг/кг, йод из Йодата кальция безводный-1,5 мг/кг, железо из сульфата железа моногидрат 80мг/кг, медь от меди, сульфата меди Пентагидрат 48 мг/кг, Марганец от сульфат марганца моногидрат 38 мг/кг, цинк из сульфата цинка моногидрат) 135 мг/кг.

Технологические добавки: 

E1705 бактерия рода энтерококков (Enterococcus faecium cernelle) 68 (SF68;NCIMB 10415) (1.000.000.000 КОЕ/кг) для становления, сохранения и восстановления сбалансированной флоры кишечника. Природный антиоксидант: смешанный токоферол и экстракт розмарина.

Гарантированный анализ:

  • Сырой протеин  37%,
  • сырые масла и жиры 20%,
  • сырое волокно 2,1%,
  • сырая зола 10,8%,
  • омега 6: 3,8%,
  • омега 3: 0,8%,
  • кальций 2,8%,
  • фосфор 1,8%,
  • таурин - 2000 мг / кг.

 Изготовлено из натуральных ингредиентов

При изготовлении сухого корма Applaws  производитель отказался от искусственных консервантов. Антиоксиданты для длительного хранения корма состоят из естественного селена и токоферола, которые могут дополнительно положительно отразиться на здоровье и бодрости Вашей кошки.

 Рекомендованные нормы кормления (в сутки):  

Возраст котенка Суточная норма, грамм
0 - 4 мес. 20-55 г.
4 - 6 мес. 55-70 г.
6 - 8 мес. 70-75 г.
8 - 14 мес. 75-85 г.

Ежедневная норма корма зависит от размера, веса и уровня активности Вашего котенка!

Рекомендуемая ежедневная подача - это только руководство, поскольку требования варьируются в зависимости от возраста, размера и уровня активности, а также зависят от того, будете ли вы кормить питомцев как влажной, так и сухой пищей.

При переходе на сухой корм  Applawsнеобходимо соблюдать правила. Корм нужно давать понемногу,  постепенно увеличивая порцию в течение семи-десяти дней. Добавьте к старому корму только несколько кусочков в первый день и постепенно замените старую диету.

Пожалуйста, следите, чтобы у животного всегда была свежая, питьевая вода

 



Селениумпони(Seleniumpony)
Ошейник dutchiz luxe halsband groen 5
ESSENTIAL the FOOD BOX - Контейнер для Хранения сухого Корма для Животных